EnergyDots

 Waarom heb ik een energydot nodig? 

Om je te beschermen tegen schadelijke straling en je vitaal en energiek te voelen. Door energydots te gebruiken kun je bv. blijven genieten van draadloze technologie, zonder nadelige effecten. Elektromagnetische frequenties (EMF’s) vanuit onze leefomgeving hebben een negatieve invloed op ons. In de afgelopen jaren is het niveau van verstorende energievelden enorm gestegen. Denk aan mobiele en draadloze telefoons, laptops, tablets, spelapparatuur, WIFI, babyfoons, etc. En wat denk je van de zendmasten voor 3 en 4G en straks ook 5G? 

Wat is elektrostress? 

Het hoge niveau van elektromagnetische frequenties (EMF’s) is belastend voor ons eigen energieveld en voor onze lichaamscellen. Iedere cel in ons lichaam fungeert als een antenne, een extreem sensitieve ontvanger en zender van elektromagnetische straling; het lichaam reageert op ieder elektromagnetisch veld waar het mee in aanraking komt. De effecten variëren , maar het is een feit dat ons lichaam zich nog niet heeft kunnen aanpassen aan de rap toenemende kunstmatige elektromagnetische leefomgeving. 

Vele mensen leiden tegenwoordig aan wat ‘elektrostress’ genoemd wordt. 

Symptomen van elektrostress zijn

  • • Hoofdpijn 
  • • Vermoeidheid 
  • • Slapeloosheid 
  • • Concentratieproblemen 
  • • Steken en de sensatie van geprikt worden door naalden 
  • • Depressie 
  • • Angst 
  • • Huiduitslag 

Wat zijn lange termijn effecten van een hoge EMF blootstelling? 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de lange termijn effecten ernstig kunnen zijn en dat EMF’s gecorreleerd zijn aan bepaalde vormen van kanker, de ziekte van Alzheimer, ADHD, het chronische vermoeidheidssyndroom en MS. 

Onderzoek 

Het onderzoek naar energydots is uitgevoerd door het onafhankelijke Centre for Bio-field Sciences in de UK. Er is dubbelblind, gerandomiseerd onderzoek met een controlegroep gedaan. En daarnaast is er een aantal andere methoden gebruikt, zodat de geldigheid van het onderzoek hoger wordt. Daarnaast is er jarenlange klinische ervaring met de energydots. 

Medical Thermal Imaging (MTI) – proefpersonen gebruiken een mobiele telefoon. Thermal imaging demonstreert hoe een mobiele telefoon het hersenweefsel verhit. Een smartdot vermindert het warmte effect. Dit kun je zien aan de kleuren van de MTI. 

Levend bloedanalyse – is de analyse van levende rode bloedcellen door een microscoop. Voorafgaand aan blootstelling aan een mobiele telefoon hebben de rode bloedcellen een negatieve lading en zwemmen vrij rond. Na een uur mobiel telefoneren hebben de cellen hun lading verloren en klonteren aan elkaar vast. Dit staat bekend als het “Rouleaux effect”. 

Onderzoek met kikkererwten – voor dit ‘eigen onderzoek’ werden 2 mobiele telefoons gebruikt, 1 met en 1 zonder smartdot. Kikkererwten, bedoeld om te ontkiemen tot nieuw plantje, werden naast beide telefoons geplaatst. De ontkiemde kikkererwt naast de telefoon met smartroot werd veel groter en had een vele malen steviger wortelstelsel dan het plantje naast de telefoon zonder smartdot. 

GDV imaging (een methode waarbij je het energieveld van een persoon kunt laten zien) – proefpersonen lieten na het gebruik van de smartdot gedurende 2 dagen een duidelijke vermindering van verstoringen in het energieveld zien. 

PIP (Polycontrast Interference Photography) – PIP is een visuele, niet invasieve screeningsmethode, die laat zien welke problemen er in het lichaam zijn, en waar zich aankomende problemen gaan voordoen. Deze fotografie laat direct de positieve effecten zien van het energieveld van de biodot op de proefpersoon zien. 

De DOT zelf is een lichte magneet die als opslag dient voor de informatie (de energie). Magneten worden wel vaker gebruikt om informatie op te slaan, denk maar aan de magneetstrip op een bankpasje of credit card. De energydots buigen onnatuurlijke, verstorende frequenties om in een natuurlijk energieveld, waardoor klachten kunnen afnemen en permanente gezondheidsschade voorkomen kan worden.

De bioband heeft een bioDot in het midden die werkt als een natuurlijke energie supplement. Draag de bioBAND elke dag om je energie te vernieuwen en goed af te stemmen. De bioBand is te verkijgen in 3 kleuren grijs, wit of blauw. De band is gemaakt van rekbaar siliconen en is gemakkelijk te dragen, waterproof en glad.

De smartDOT is geprogrammeerd om de elektromagnetische trillingen van elektronische apparatuur die je regelmatig gebruikt te harmoniseren of opnieuw te tunen. Elke cel in ons lichaam reageert als een antenne, een uiterst gevoelige ontvanger van elektromagnetische straling: het lichaam zal dus op zo’n veld reageren en de straling oppikken waaraan het wordt blootgesteld. Door deze elektromagnetische velden opnieuw te tunen zal het lichaam in staat worden gesteld om zich te ontspannen!

De Biodot samen met de smartdot € 55,00
De Biodot samen met de smartdot € 55,00
De Biodot samen met de smartdot € 55,00
Double Smartdot € 55,00

Bestellen of vrijblijvende vragen kan via mail healthy4lifepraktijk@gmail.com of telefonische 0641103670. Of laat een bericht achter via contact formulier.